FACULTATEA DE INGINERIA
PETROLULUI ŞI GAZELOR

Anunțuri și noutăți

BSSS 2022

Anunt BSSS 2024

Black Sea Student Symposium 2024

Facultatea de Ingineria Petrolului și Gazelor din cadrul Universității Petrol - Gaze din Ploiești, alături de SPE Petroleum-Gas University of Ploiesti Student Chapter, vă invită la a V-a ediție a Simpozionul Studențesc "Black Sea Student Symposium".

Evenimentul se va desfășura în perioada 18-20 Aprilie 2024 la Universitatea Petrol - Gaze din Ploiești, festivitatea de deschidere fiind programată pentru joi, 18 Aprilie, la ora 10:00 în AULA UPG.

Urmăriți-ne pe Social Media accesând acest link: https://linktr.ee/spe.upg

BSSS 2024 UPG IPG web vers 1

Alegeri studenti 2024

Alegeri Studenti

2024

ROMGAZ Scholarships

„ROMGAZ Scholarships”

 

În atenția studenților la zi din anii III sau IV de studii la următoarele specializări: Inginerie de petrol și gaze, Inginerie geologică, Geologia resurselor petroliere și Transportul, depozitarea și distribuția hidrocarburilor şi a celor care urmează un program de studii universitare de master, specializări din domeniile Mine, Petrol și Gaze și Inginerie mecanică

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. continuă programul de burse „ROMGAZ Scholarships” derulat în colaborare cu Universitatea Petrol – Gaze Ploiești.

În cadrul programului se va acorda un număr de 6 burse (5 burse - domeniul Mine petrol și gaze și 1 bursă - domeniul Inginerie mecanică) pe bază de concurs de dosare și interviu.

Pentru aceste burse, candidații trebuie să îndeplinească în mod cumulativ următoarele condiții:

  • Studenți/masteranzi de cetățenie română;
  • Vârsta maximă - 26 de ani;
  • Sunt studenți integraliști care frecventează Universitatea Petrol – Gaze Ploiești, la categoriile „fără plată” sau „cu plată”, la zi, în anul III sau IV de studii la următoarele specializări: Inginerie de petrol și gaze, Inginerie geologică, Geologia resurselor petroliere și Transportul, depozitarea și distribuția hidrocarburilor (media anului anterior de studiu minim 8.00)

sau

Sunt absolvenți de învățământ superior de stat acreditat din România, specializarea Inginerie geologică, Transportul, depozitarea și distribuția hidrocarburilor, Inginerie de petrol și gaze, Inginerie geologică și Transportul, depozitarea și distribuția hidrocarburilor și urmează un program de studii universitare de master la următoarele specializări din domeniile:

  • Mine, Petrol și Gaze: Forajul sondelor, Tehnologia transportului, depozitării și distribuției hidrocarburilor, Inginerie de zăcământ;
  • Inginerie mecanică: Ingineria exploatării optimale a utilajului petrolier, Ingineria Sistemelor de Transport și Depozitare a Hidrocarburilor și Managementul Riscului și Ingineria Fiabilității Utilajului Petrolier și Petrochimic.

Media generală a celor 4 ani de studii de licență minimum 8.00 și media anului anterior de studiu minim 8.00 (pentru masteranzii din anul II).

  • Nu înregistrează venituri din alte surse (de ex.: contract de muncă sau contract de colaborare), cu excepția veniturilor din burse de excelență/de studii/de merit, burse sociale, pensii alimentare, pensii de urmaș, alocații sociale de stat.

Concursul de dosare se va desfășura în perioada:13 - 29 noiembrie 2023.

Toți cei interesați sunt invitați să consulte Regulamentul concursului care cuprinde toate informațiile necesare privind înscrierea în concurs, documentele necesar a fi înaintate comisiei de analiză a dosarelor și de selecție a candidaților (a se vedea şi anexele la Regulament), dar şi alte detalii referitor la desfășurarea programului de burse.

Regulamentul concursului are caracter public şi este disponibil pe site-ul www.upg-ploiesti.ro . Informații suplimentare se pot obține şi la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Succes tuturor candidaților!

Regulament si documente utile: 

 Scrisoare motivațională             

ACORD_PRELUCRARE_DATE_CU_CARACTER_PERSONAL

Anunt_UPG_Ploiesti

REGULAMENT_ACORDARE_BURSE_U.P.G._-_ROMGAZ_2023

Rezultate_concurs_Romgaz_Scolarships_2023-2024_-_UPG_Ploiești_-_5.12.2023