ROMGAZ Scholarships

„ROMGAZ Scholarships”

În atenția studenților la zi din anii III şi IV la specializările Inginerie de petrol și gaze, Inginerie geologică și Transportul, depozitarea și distribuția hidrocarburilor și în atenția celor care urmează un program de studii universitare de master, anul I, la specializările Forajul sondelor, Tehnologia transportului, depozitării și distribuției hidrocarburilor, Inginerie de zăcământ în cadrul Universității Petrol – Gaze Ploiești.


S.N.G.N. ROMGAZ S.A. demarează programul de burse „ROMGAZ Scholarships” derulat în colaborare cu Universitatea Petrol – Gaze Ploiești. În cadrul programului se vor acorda, pe bază de concurs de dosare și interviu un număr de 4 burse. Sunt eligibili pentru participarea la Concurs studenții/masteranzii care îndeplinesc în mod cumulativ următoarele condiții:

 sunt studenți integraliști în anul III sau IV de studii care frecventează la zi una din specializarea Inginerie de petrol și gaze, Inginerie geologică și Transportul, depozitarea și distribuția hidrocarburilor sau

 urmează un program de studii universitare de master, anul I, la una din specializările Forajul sondelor, Tehnologia transportului, depozitării și distribuției hidrocarburilor, Inginerie de zăcământ;

 sunt studenți/masteranzi de cetățenie română;

 au vârsta de maximă de 26 de ani;

 nu înregistrează venituri din alte surse (de ex. contract de muncă sau contract de colaborare), cu excepția veniturilor din burse de excelență/de studii/de merit, burse sociale, pensii alimentare, pensii de urmaș, alocații sociale de stat.

Concursul se va desfășura în perioada: 21 februarie 2022 – 31 martie 2022.
Toţi cei interesați sunt invitați să consulte Regulamentul concursului care cuprinde toate informațiile necesare privind înscrierea în concurs, documentele necesar a fi înaintate comisiei de analiză a dosarelor și de selecție a candidaților (a se vedea şi anexele la Regulament), dar şi alte detalii referitoare la desfăşurarea programului de burse.
Regulamentul concursului are caracter public și este disponibil pe site-ul https://www.upg-ploiesti.ro. Informații suplimentare se pot obține şi la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Dosarele se potr trimite electronic la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Succes tuturor candidaților!

Regulament si documente utile: 

 Scrisoare motivațională             

 Acord GDRP Burse  ROMGAZ

 Anunț  UPG Selectie bursieri

 Regulament general acordare burse UPG - ROMGAZ      

Completare regulament burse ROMGAZ

Rezultate burse ROMGAZ

 


Tipărire