Previous Next

Tenaris Silcotub - Internship de vară / Bursele private Roberto Rocca

TenarisSilcotub isi deschide portile pentru o noua editie a Programelor Educationale 2022 – Internship de Vara, respectiv Bursele Private Roberto Rocca.

 

·         In cazul internship-ului, o experienta reala de munca, lucrand pe un proiect cu impact in business; anul acesta vom continua si seria de training-uri cu focus pe imbunatatirea abilitatilor soft, astfel incat internii nostri sa beneficieze de un pachet complet de dezvoltare.

·         In cazul burselor private, o recunoastere in plus pentru excelenta academica, cu scopul de a le sustine efortul timp de un an de zile, fara nicio obligatie fata de companie  

Procesul de selectie va incepe pe data de 4 aprilie 2022, aceste programe adresandu-se studentilor inrolati incepand cu anul 2, nivel licenta si pana la Master 2, inclusiv.

Un alt criteriu important este cunoasterea limbii engleze la nivel mediu/ avansat.

Va incurajam sa impartasiti invitatia noastra inspre studenti pe toate canalele disponibile, folosind in masura posibilitatilor si materialele din atasament.

Studentii se pot inscrie prin completarea acestui formular:https://forms.office.com/r/eGxrdPPrF9

Pentru orice alte informatii, ii puteti indruma sa ne trimita un e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Tipărire